Вiд повнi не залишилось нiчого

Від повні не залишилось нічого.
Ні вірша. Ні чернетки. Ні рядка.
И повня, і вірші – усе од Бога.
Даремно сумнів груди дотика.

Не кожна ніч – це вірші і натхнення.
Не кожен вірш чекатиме на ніч.
Та кожний вірш – це щастя одкровення.
І кожний вірш – зі щастям віч-на-віч.

Спить на руках малесенька дитина.
Про повню їй ні слова не скажу.
Слова віршів шепоче Україна
І вчить радіти сонцю і віршу.


Рецензии