Незд йснене кохання

Прощалися з тобою  чорнобрива,
як вишні молоді губили білий цвіт,
і лагідні слова тоді ти говорила,
мені ж гірка печаль затьмарювала світ.

Навіщо ці слова,навіщо ця розлука?
хіба ми для розлук приходимо в життя?
ти подала мені свою гарячу руку
пішла,полинула мов птах у небуття.

A я на самоті лишився сам з собою
додому повертаючись собі я міркував
навіщо згодилась зустрітися зі мною,
для чого я тебе додому проводжав?

Листівки посилав, писав листи,
що дуже люблю,палко закохався
хотілось  дуже, щоб узнала ти,
та відповіді так і не діждався.


Рецензии