Нема

Вересень скінчиться,
як скінчилися жнива
Сумую за людиною, котрої нема
Сумую за людиною, він ще в моїх кістках
Виходить  рідиною в запалених очах

Виходить болем з грудей
Кричанням через рот
Ночами мене будить
Як від;єднати дрот?

Кохання не вмирає?
Що з ним тоді робить?
Воно мене вбиває
Я хочу жить!

28.09.23


Рецензии