Чы ты будыш добрый Сiмцы,

Ек вона шэ iй Чытьвёрк

Мы ігралі. Мы любілі.
Сохранілі прамо ж всё.
І, наверно, е шэ й сылы
Мусьцы цокнуты в зубок.

Ох, кохда жэ это было
Да шоб-коб хоть хто быс кобр!
От тобі і на дебільных
Добрых-ласковых мордок.

Нет, да ты жэ і не міл мне!
От чого кудась пошов?
Разве можыш бо в Рачків ты
Убежать, как мышка, в норк.

Ну, хоть раз в год на святок.

От і рэвношчый – шо згынь аж –
А тобі порву й блокнот,
Дэ но телефоны мылых ш,
А НЕ по роботі в Коць.

Настрадався-надывывся
Гэтой во і ваш Стрылок.
Так шо от і пышэ нішо
Да всэ грае на гармоньц.

///шо ж выдывлюіця сізый
Сырыдь парочкы квыток?


Рецензии