Укр Батько наш - Бандера, а Шухевич - мати!

Батько наш - Бандера, а Шухевич - мати,
Ми за СвиноРейху будемо вмирати!

Ой, ти Люся, Люся, нюхнувши порошку,
Яка погана думка забрела в твою бошку.
Ти повзай на колінах і проси ленд-лиз
А то від ТОСів не рятує твій психоаналіз

Ой, ти Зеля Зеля синій довбодятіл
Продав душу дияволу і свій рід загадил
Як він раптово зрозумів, що буде зрада,
Тикай а то наб'є твій рот свинцем твоя ж фан бригада

Жінки ж наші, жінки, не плачте ж за ними, ї
Не плачте за їхніми душонками гнилими.

Батько наш - Бандера, а Шухевич - мати,
Ми за владу Сороса будемо вмирати!

А ми з москалями та й "не в згоді" жили,
Людей за мовою не ділили і ближнього любили!

Батько наш - Бандера, а Шухевич - мати,
Ми за за гей-паради будемо вмирати!

Про добру Україну зроду в казках знали
Ніколи добрих там людей не пригнічували
Так прийде той час, скільки б не пищали
"Мертвий Укрорейх! Усі укрофашисти впали!"
На його могилі так і написали.

9 травня 2022


Рецензии