И дуьнья я карвансара

Садбур фидай, садбур къведай,
И дуьнья я карвансара.
Хуьруьн ким хьиз ич1и жедай,
Мад ахц1уз инсанрай пара.

Несилриз таз мурадар пак,
Фида са-сад, руьгьер амаз,
Гьич агалмир куь к1валин рак,
Руьгьериз куьн к1анда акваз.

Эвел-зхир чин тийирди,
Адалатдин твада рекье,
Ч1уру гелез гьич тефирди,
Мергьеметдин гаф хьуй рик1е.

Дуьнья, дуьнья,уьмуьр вучиз
Яргъид гана инсан шаднач!?
Гад агакьдалд на ам пучиз,
Алатна гад, зулун даднач.

Вучиз чилни элкъвезва фад,
Галт1ам ядай авачни сад...
Хьайла даим гатфарни гад,
Дуьнья акваз жедачни шад!

28.09.2023.


Рецензии