супер...

Я живу сама з собою
Дивлюсь  в зеркало общаюсь
Іду між люди
наряжаюсь
Я сама собі такою нравлюсь
Ходжу до моря покупаюсь
на пісочку поваляюсь
Із сонечком наобнімаюсь
В шоколадку превращаюсь
Оце щастя серед раю
Я любов'ю щастячко оберігаю


Рецензии