щастячко Господь даруe всiм

Мені цікаво все
Іще я хочу жить
Життя мною дорожить
Хоть здоров'я підкосилось
Тіло органи зносились
Та помирати ще не хочеться
Щастячко у душу жити проситься
Я не зможу відказати
Його хочеться прийняти
З ним так весело і добре
 Я щаслива мила горда
З бодрячком щоранку просинаюсь
Щиро сонечку посміхась
Роблю зарядку
Роблю роботу
  наслаждаюсь

До нас летять деньки і миті
З великой  радістю прожиті

Нехай летять летять летять

Люди щастячка усі хотять.


Рецензии