Родная вёска

Шляхi, скрыжаваннi, нябёсы...
Згублю нешта, нешта знайду...
Вяртаюся зноу у гэту вёску,
Бо я нарадзiлася тут.

i дзе б нi блыкала па свеце,
Якiх бы не бачыла цуд,
Усё думкай адной багацею,
Што я нарадзiлася тут.

Што гэтыя хаты iдрэвы,
Што гэтыя лес i палi,
Аднойчы мяне сустрэлi
Першымi тут, на зямлi.


Рецензии