Чудосвiт

Ходить тихо Чудосвіт!
Він барвистий та веселий!
В нього є  чимало літ:               
Хоч старий ,та молоденький!
В кожен дім заходить він:
Діточкам казки шепоче,
Відганяє злість та лінь,
Грає в схованки охоче!
В нього райдуга як комір,
Сонечко бринить в очах!
З дідусем твоїм знайомий,
Є в бабусиних піснях.
Мамі з татом подарунки
Теж приносив від душі,
Бо   були вони маленькі
Та слухняні дітлахи.
Ось промінчик від усмішки,
Кинув він  тобі навстріч,
Що летючий наче пташки
Та тепленький ,як та піч.
Чудосвіт живе повсюди:
В місті,полі і в селі.
Скрізь ,де є чудові люди,
Там,де щастя на Землі!

24.09.23


Рецензии