Як упоительны у селах вечера

Як упоїтєльні у селах вечори
Коли до Мані залетиш, як бик, з розгону,
А ще коли є в неї пляшка самогону
То, наче в рай попав, і чорт тебе бери

Трушки, Тарасівка, Фурси та Сидори,
Кругом надибаєш на милі закаулки,
Та ще б ви бачили які у Мані булки,
Як упоїтєльні у селах вечори...


Рецензии