Ослик

Я маленький ослик
В усталой арбе
Впрягают, а после
Кричат: "Цоп цобе

Цоп цобе Цоп цобе
Цоп-цоп цобе
Цоп цобе Цоп цобе
Цоп-цоп цобе"

В беде вас не брошу
Не дрогну в пути
Огромную ношу
Могу унести

Мы больше, чем кони
В хозяйстве нужны
Мы ростиком с пони
Но очень сильны

Скачу через ямы
Копытом звеня
Напрасно упрямым
считают меня

Никто так не сможет,
Взгляните вокруг
Я очень хороший
Помощник и друг

Вариант на казахском языке: (К сожалению на сайте отсутствует казахский шрифт, поэтому некоторые буквы я заменил похожими русскими)

Мен кішкентай есекпін.
Арбага байланган.
мен келік жургізгенде
Олар айкайлап жатыр

Цоп цобе Цоп цобе
Цоп цоп цобе

Мен сені тастамаймын
Мен жолдан корыкпаймын
Мен ауыр жекті
котере аламын

Біз фермага керекпіз
жылкылардан артык
Біз кішкентаймыз
Бірак оте кушті

Мен секіремін
шыкырлар аркылы
Балалар бекер ойлайды
менін кыныр екенімді

Ондай есектер жок
 баска еш жерде
мен оте жаксымын
комекші жэне дос


Рецензии