я знову взявся за старе

 Ти знову взявся за старе
Я знаю. Хіба життя таке?
Та певно , не легке
Хіба життя, воно, терпке?
Від задоволення пусте
Таке смачне і може
від ситості нудне,
й подекуди брудне
Цілком що так,
Хіба воно просте ?
Просте, прожити треба
...
І тут воно, мерсі , складне
Ти знову, про те не пізнане
Сліпе
Так, я знову взявся за старе ... (с)


Рецензии