про гвоздику та Евридику

Крила здіймаються,
Крила спадають,
Не перейняти їх круговорот.
Що там за обрієм,
Що там за краєм,
На перепутті широт і довгот ?
Дика буяє
У лузi гвоздика.
Час не дарує хороших вістей.
Марно чекає на рай 
Евридика.
Все озирається блазень Орфей.

світлина: Фредерік Лейтон. Орфей та Евридика.


Рецензии