Суть життя

Суть життя – саме життя.

Життя як суть імпозантність двох парних протилежностей. Так кажуть…
Він – статика, вона – динаміка.

Він – класика, вона – довершена краса, перманентна приставка присмаку «нео».
Нео – усе те, що відкривається без нього, без Батька. Усе те, що пізнається без нього – без Бога

Кожен день та мить – її імпозантність новизни, настрою.
Фарби її, етюди, сюжети та епізоди посилення не тільки природи, але і Його.
Всього сущого, як і їх послаблення, втрати.

Він – суть життя, Вона – його сенс.

Кожна їх історія – певно картографія Нового Світу. Їх внутрішнього світу, світу духовного та світу краси, світу балансів взаємин, поступок та прощень, Світу розуміння та невичерпної енергії.

Життя їх як суть –  епізод у створенні найунікальнішого – Світу. Нового поштовху до пізнання краси, як єдиної формули дозволів на все; краси, як єдиного інструменту до втрати суму та драми; краси Світу, як життя Бога, Його життя.
Життя – де є сенс взаємин між ним і нею; Життя, де відроджується все що мало нагоду приспатись, відроджується, із новою, подвійною силою, утворюючи безкінечний простір, що можливий лише між ними, завдяки ним, задля них та, в ім’я її – Її ім’я – любов… 

Сенс життя – життя любові … (с)


Рецензии