Iще раз про Червону Руту

Здавалось, про жінок вже знаю все.
Здавалось, все промовив чоловіче.
Але твоє божественне обличчя
Знов тайну нерозгадану несе.

Чому так гарно склались риски рис?
Чому я кожній рисі довіряю?
І сам себе щомить перевіряю,
Чи так же серце б'ється, як колись,

Коли тебе побачив перший раз,
Відверту і закоханно розкуту?..
Любов жіноча – та Червона Рута,
Яку жінки в душі несуть для нас...


Рецензии