Сумую..

Сумую..
Останніми годинами міркую про життя
Останніми хвилинами розкидуюсь молитвами
  немов дитя

Жартую...
Пригадую історії з того життя
Прискіпливо, сміюсь
Яка ж дурня..

Рятую...
Знаю і благаю
За плечі обійму
Благословлю


Таке воно, життя
Одне,
сумую,
 не жартую
Рятую,
Така його як бачите краса... (с)


Рецензии