УркIилис хIаригъуй

ЧяхIле урзуй забли пикриухъахъун,
Дурала букIмали гьантIра бемцIахъун…
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…

Баллагьла барумбе, гIямрула гьунбе,
Лерилра хIуни и-хъахъулри намзе …
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…

ХIура карцIле намке раргиши, мале,
Нура карцIле хIаке хIябра цIакьле…
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…


Рецензии