Я люблю твоi вiршi. Про щасливе щастя

Я люблю твої вірші –
Катрени, слова і рядки.
Ти так чисто їх пишеш,
Мов зернятка сієш з руки.

Я читаю одразу –
Я п'ю твої вірші до дна.
Що не вірш – то окраса,
То келих п'янкого вина.

Хоч вірші без присвяти,
Адреса у кожного – є...
Кожен вірш – моє Свято
І щастя щасливе моє...


Рецензии