Три роки разом!

Три роки разом! Ваше свято,
Хай вас Господь благословить,
Хай буде мир та згода в хаті,
Щоб все могли ви пережить.
 
Хай не кінчається кохання
А множиться із року в рік,
Бог хай почує всі благання
Та хай продовжує ваш вік.

Хай буде радість, буде щастя
І не зважаючи на все,
Хай все задумана вам вдасться
Від зла Господь хай вас спасе.
20.09.2023
©Віра Українка


Рецензии