I наостанок

Характер мій чудово-лебединий,
і ластівки в душі моїй, щоб щебетать…
А далі простягаються глибини,
де мовчки птеродактилі сидять...

***
Мені дотепників дурних не жаль, -
народжують думки без поту.
Все ж краще мудреця печаль,
ніж веселуха ідіота.

***
Істині кожній - свій строк,
будь-яку можна поправить, -
після пострілу в правий висок,
лівий вже не підставить!

***
Від народження з азартом
граємо з Життям у карти,
та одного разу на погості
Смерть зіграє з нами в кості.

***
Молитва – нашої упевненості знак,
що Бог на небі робить щось не так.

***
Якщо я жив, страждав, любив,
хіба так може буть найпаче, -
хай пам'ятник собі не встановив,
та  місце я уже позначив.


Рецензии