мить

            I.P.
Сфотографую в пам'яті цю мить,
запам'ятаю.
Життя нещадно швидко так летить,
ти надихаєш
змиренно рухатись лише вперед,
коли буває вже так важко,
найважливіший із потрібних всіх планет,
де я твоя малесенька мурашка.


Рецензии