Вистояти та не здатися

Вистояти та не здатися,
посмішкою ніжно торкатися
Тих, в кому сенс надважливого
/вижити можна, можливо/,
аби тільки та поруч Підтримка,
коли безсило падаєш на коліна,
коли відчайдушна та втома
так манить в минуле додому.

Вистояти та не здатися,
жити, а не просто здаватися,
найголовніше - підтримка Важливих
/тоді все буде легше, можливо/.


Рецензии