Мево

Світанок. Вежа. Альт імама.
Повільно майво вабить мево.
Шлях арія триває прямо,
І обривається миттєво.
О, Лейлі, Янгол Валаама,
Рука, що зупиняє змову.
Твоя незаймана нестяма
Моя мана в бою нічному.
Де починається кохання
Немає місця для умовин.
Від надання і до обрання -
Палай свіча, гойдайся човен.

Світлина: Чарльз Кортні Каран. Сонце та мево. 1915


Рецензии