Особливо люблю, як оголиш плече випадково

Особливо люблю, як оголиш плече випадково.
Те розкішне плече бездоганне – мов склала крило.
Я в цю мить не спроможний промовити жодного слова.
Що казати, коли це натхнення мого джерело?

Ти підкреслюєш цю випадковість збентеженням щирим.
Ти невинними рухами хочеш сховати плече.
Я люблю твої плечі – ці складені в гордості крила.
Не ховай – хай засмагнуть, біляві, як літо пече.

Нас нічого не зблизить так сильно, як ці прості речі –
Я цілую оголені плечі щодня рік у рік
Я люблю нашу гру у раптово оголені плечі.
Я ніколи іще не програв у простій нашій грі...


Рецензии
Дуже гарний і чуйний вірш та ще й на рідній мові.

Приємно бачити на цьому сайті рядки на українській мові.

З повагою.

Оля Савенко   20.09.2023 20:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.