Чи падають вже каштани? Як в пiснi?

Чи падають вже каштани?
Як в пісні? На брук? Тук-тук?
Колючі люблю омани,
Падіння зелений звук.

Каштани люблю з дитинства.
Їх таїнства, відкриття.
Вони для душі корисні:
З дитинства – на все життя.

Чи падають вже? Чи рано
Кажу я, що їх люблю?
Кажіть, чи падуть каштани
У ріднім моїм краю?..


Рецензии