Нас ведуть не новi зорi

Нас ведуть не нові зорі,
Що сіяють лиш здаля,
В чисті ранки вщерть прозорі
Кличе нас Його зоря.

Нам без Нього світ не милий,
повний страху та "свобод".
Нам Господь дарує крила
жити вище цих турбот.

З світу довгим караваном
не топтати нам доріг.
Вийдем же! Господь за станом,
там чекає Він своїх!


Рецензии