Не вбивайте матом хромосому

Не вбивайте матом хромосому,
Бо вона не винна ні у чому,
в неї зовсім інший звукоряд,
він не в змозі витримати мат.

До онкологів все більші й більші черги,
Лікарі не знають де причина,
Це матюк - як код чиєїсь смерті,
розкида зловісне павутиння.

Хай до нас налізли різні зайди,
матюкливі, злі, брудні, безпутні,
Українці, завжди пам'ятайте, -
В мові нашій матюки відсутні.


Рецензии