Не знайду

Осінні про́мені як пух легкі́.
Танцюють по́ між листям поруділим.
Торка́ючи краї що вже крихкі́,
Вибли́скують з-за них мов зло́то біле.

Вони вже не печу́ть як на весні́.
Ласка́ві, не нав'я́зливі та ні́жні.
Мов колиско́ві ма́тінок пісні́
Землі́ де біля ха́ти квітнуть ви́шні.

Осінні про́мені на тій землі́
Де народи́лась я... Але не ба́чу...
В усьо́му Сві́ті не знайти такі́
Тому́ пишу́ цього́ вірша́ і пла́чу...


Рецензии