Картотека

душевний біль
мабуть хранять у пеклі
і мій також — під номером “В.К.
а далі йдуть нулі
нулі

у сейфі-хмарочосі
у класичній папці
з обвугленими паворозками

нотують
з насолодою
черговий прецедент
прокуреними нігтями
і тхнувши алкоголем
та відчаєм
на гумову печатку

у формі документа
ставлять штамп
число
димлячий блискавичний розчерк

17.09.2023.


Рецензии