Дар божий

Поезія-немов Господні хмари
доки живий,складати вірш спішу,
мені вже не потрібні гонорари
Бо їх, шановні, я для Вас пишу.

Бо я у тих віршах,не як творець
слова віршів неначе сніг торішній,
стараюсь довести до всіх сердець
Той Божий дар, що дав мені ВСЕВИШНІЙ.

Хтось може прочитавши вірш-заплаче,
а може навпаки - його осудить.
читай коментарі і жди козаче,
поезію, як сприймуть твою люди.

Бо ті вірші, шо для людей пишу
ДАР БОЖИЙ,що прийшов мені від неба,
що дав ГОСПОДЬ, я при собі ношу
а більшого мені в житті не треба.

16 вересня 2023 р.


Рецензии