Кирдык Пафнутьич

лету-
скажем напрямик-
слава Господи!-
кирдык.
ни тебе жары
похабной,
ни интрижек,
ни улик...

=
В.К.-У.
=

                ____________________________

                Forget summer, Autumn~s here.
                It`s well worth getting excited about.
                I know some great ways to take the chill out of autumn,


Рецензии