А роки летять...

З  віком роки миготять,
мов сторінки в книзі...
і за синю даль летять
мов пташки ті, сизі...

Пролетіла вже весна,
А за нею літо...
Осінь золота прийшла,
З прохолодним вітром...

Так роки летять, летять...
З кожним днем все швидше...
Скроні роки злолотять,
Хода повільніше...

Дивимося у минуле...
Згадуємо краще...
Від думок душа занила...
Та стає ще важче...

А на дворі осінь грає,
Ярке сонце світить,
І теплом ще зігріває...
Осіннії квіти...

Тільки дважди не прожити
Бо життя лише одне...
Краще будемо радіти
Тому, що нам Бог дає...


Рецензии
Будем радеть, Людонька! Класс, дорогая! Удач!

Валентин Корнев   27.09.2023 18:43     Заявить о нарушении
Валентин, радует твой позитив! Удач!
С теплом и уважением,

Людмила Савицкая 2   27.09.2023 20:18   Заявить о нарушении