Заплюшчы вочы...

Заплюшчы вочы - імі стане сэрца,
Прайдзі той шлях, што доўга так шукаў.
Няхай душа пачуццямі ўзарвецца
І знойдзе выйсце той, хто заблукаў.

Хай зло забудзе той, хто помсты хоча
І ворагам сваім жадае смерці.
Няхай добро па гэтым свеце кроча,
А з памяці благое трэба сцерці.


Рецензии