Мехъер мубаракрай!

Багъри хьиз хуш я заз Владик,
Эдеб, намус хуьдай инсан,
Т1ям акур Хуьрел булахдин,
Къе жемятриз хьанва масан.

Къилих гайи буба диде ,
Шад я хцин мехъерал багьа,
Буба.диде кьазвай вине,
Ваз аферин ,Владик, пара.

Гьиссер къизгъин михьи рик1ер,
Сад ийизвай мехъер хьурай.
Квез килигиз шадлу вилер
Мубаракиз нурлу хьурай.

Мубаракрин къведа теллер,
Дустарин сивеллаз хъвер,
Пальмира сусаз це цуьквер,
Майдандал хьуй к1вачера звер.

Хуьрелрин хва шаир Владик,
Нажмудинан кьабул тебрик,
Халкьдиз к1ани тир малаик,
Вун виридаз хьана шерик.

  15.09.2023.


Рецензии