Життя. Таке життя

Життя. Таке життя,
лиш спомини та каяття
всього того, що не зробили,
і де не вистачало терпіння/віри/сили.

Життя. Таке життя,
й нема тепер вже вороття,
час швидкоплинно поглинає
і радісних моментів як завжди вже не вистачає.


Рецензии