Збережи мене

Збережи мене в своєму серці,
тихим поглядом лиш трохи обійми,
серед цих страшних руїн війни
треба ще й оце переживати.Скельцем
доля тонко відокремлює вже дні,

/а мені б просто дожити до весни./


Рецензии