життя

Запам'ятай мене такою, якою я була,
з усмішкою сміливою та вірою,
що майже все в житті цьому перемогла
і навіть залишилась собі вірною.
Запам'ятай все те, що не прийшло
світанком сонця завтрашнього дня,
проте моє життя - воно яскравеє було
і зігрівало багатьох тепліше, ніж з вогня.


Рецензии