Невже...

Красива та ніжна дівчИна,
Країна моя-Україна!
Ти молода,хоч і сива:
Для мене донька і дружина!
В тебе задимились ниви,
В землю не сіють зерно,
Сиплються вражії міни,
Стогне і місто, й село!
Тільки не жити ординцям
В нашім чудовім краю,
Бо вже налито по вінця
Киплячої люті смолу!
Ворог просякнув країну,
Зробив кабінети раЄм:
Невже не знайдЕмо ту силу,
Що спалить цю гідру вогнем!?
Любімо свою Україну!
На фронті найкращі сини!
За неї,за кожну родину,
Всі вранішні зорі в крові!

26.08.2023


Рецензии