Так, поговорым з нимцём?

Бо чат е в бота гындэ

Мы тут прыдумав гонды шось!
Найшлы бо в скайпах Бин Гох.
И вот давай сражатысь, хто
Найлипш стишка напышэ.

И шо ты думав? Го! Оп-оп –
И за секунды дьви онь
Ужо стоит выдро помой:
Мы той шэ, можэ, пысар!

А шо ж тут думаты ещо,
Коль ты Сашко жылизный.
Узев унь маку вмазав в лоб –
И получыв абы що.

Мы й злива й справа рэжысёр ж.
Рэжым но завалы нам.
И мы папёр уфсих сисцёр
Туды, дэ аж подыщэ.

Ну, есця рыфма й ритм ф того,
Хто дэсь вночи родывса.
Ек в нас в Мохри казав Король,
Шо школьницам дал зыку.

///помочник мы художникам! -
Рымзалы крысы


Рецензии