818. One Point

 MENS POWER
   IS
EVERYWHERE!

ViMENS POWER
IS...one point
on the letter...
iiiiiiiii!

===

STOOOpPp!
I'm OUT 
OF BALANCE!


WHAT!?

Inneb;rden...
av ordet "ELIT"
smakar odemokratiskt!

ACCEPT!
and GET OUT
OF MY WAY!

2023/09/12


Рецензии