про левкас та вагадло

Осінь - ера наcтирливих ос.
Час квітінню вщухати без меду.
Вже під паром стоїть паровоз,
i на рейках суга ожеледу.

Як утриматись нам на ногах ?
Розгойдало доріжку вагадло.
Я у Вільнюсi, ти у Плютах,
і зобачення майже неладно.

Розпач б'є на мойому чолі,
на твойому заслона хустини.
Я у хмарах, а ти на землі,
пишно лепом укрита стежина

Через світ, через ніч, через час,
Наша зустріч крокує мінливо.
Я фарбую в надію левкас.
Ти не віриш в оманливе диво.

Світлина: Деніс Саражин.


Рецензии