Украинская версия Дня Победы

Перемога так була від нас далека,
наче в небі журавель або лелека,
наче штучний сателіт Земли,
ті її ми наближали,як могли.

Ні,не Землю наближали-перемогу,
щоб нарешті витягнули ноги
наші вороги й закляті друзі.
Перепало щоб катюзі по заслузі.

Щоб також і нам щось перепало,
бо самих моральних стимулів замало:
стимули матеріальні нині в моді-
хочемо грошей,землі,заводів!

Бо багатство це основа влади.
Патрийотом може бути лиш багатий-
той господар,який має що втрачати.

Знають всі,що гуртове-то чортове
І навіть заєць хоче їсти власну моркву.
Вовк і лисиця залюбки ласують зайцем:
якщо він власний,то й без солі не
                подавляться.

Держава наша теж приватна власність
чиновницького панівного класу.
Ми переможці і усі це визнали...
Ми перемогу наближали і наблизили!


Рецензии