Cisza ma

Cisza, uwielbiam Cie
Kiedy jestes ze mna, we mnie i tulisz mnie
Lekkoscia obdarzasz i ukojeniem
Przyjaznic sie z toba jest zbawieniem
Uczysz w zgodzie byc z otoczeniem
Wsluchiwac sie w tajemnice istnienia
Kocem cieplym i miekkim wspomnien czaru uchylasz
I obudzasz je we mnie w oka mgnieniu
Przez mgle prowadzisz powoli
Do przodu do gwiazd w olsnienie
Wsluchuje sie w ciebie i sie zatracam
W twoim spokoju i pewnosci siebie
Rozplywam sie z toba i w tobie raz za razem
Od kiedy wtulilam sie w ciebie,
Cisza, uwielbiam Cie...
10.09.2023 ©Copyright: Ilona Kazimierska, 2023

PS wszystkie fotografie oraz uwagi sa autora


Рецензии