Впущу новий день

Встану вранці і впущу день новий,
Хоч осінній, дощовий, буде мій!
Разом підемо в березовий гай,
Там, де річка і шумить водограй.

Будем слухати затишок лугів,
Споглядатимем красу берегів,
Ми вбиратимем утішливий хміль,
Щоб послабшали неспокій і біль.

Ми поглянемо на небо з човна,
Не потрібні будуть зайві слова.
Хай гармонія затишшя звучить
І акорди рівноваги струмить…

Проведем в далеку путь журавлів,
Пошукаємо в траві світлячків,
На вітрилах неприборканих мрій
Полетим у край сміливих надій.


Рецензии