Every resistive negative

 
EVERY NEGATIVE DEATH
EN MEANING
NETANYATTY CAME WHILE BEING RESISTIVE TOWARDS REUSYANS EN ISAVEL
THE WE THE REUSYAN IMMIGRANTS
WHICH NETANYATTY THREATNED TO KILL
NETANYATTY MURDERER AND JUDENGITLER
JUDAISM IS NATIONNULITY
IT IS NOT JUST A RELIGION
JUDAISM IS DOCUMENTARY
JUDEAN WAR REALITY
JEASUS WAS REALLY CRUCIFIED
IT IS NOT JUST A FICTION
IT IS DRAMA


Рецензии