На землi

Чи лан бухгалтерська графа,
Де ледь прорізалась строфа?

Ту крихту літер не вважай
Без внеску добрив за врожай.

P.S
Сельскохозяйственный объект -
Малороссийский диалект.
Вкус фруктов важен. Сорт, в каком
Достойно зваться языком.

7-8 вересня 2023 р.


Рецензии