Розкажи мен про мене

Розкажи мені про мене,
Про той  мир де я і ти.
Хочу я  почуть приємне,
Щоб у тобі щось знайти.

Хочу  бути  важливіша,
За той воздух, за життя.
Але стала  чути  рідше,
Найважливіші  слова.

Розкажи мені про мене,
Подаруй  ті  відчуття.
Відкрий  саме потаємне,
Що останеться в серцях.

Не держи в душі напругу
Пусти в душу заглянуть.
Бо душа  подруга  друга,
Щастя дай ковток глотнуть!!!


Рецензии
Интересная лирика.Понравилась!
С теплом

Огненный Кот   14.10.2023 14:08     Заявить о нарушении