Полум я кохання

Ти зайшов в моє серце занадто далеко,
Поселився  в  душі  моїй  назавжди.
І не важно, що на дворі мороз чи то спека,
Бо  вогонь  у  мені  палає  завжди.

Мені  іноді  хочеться  все  припинити,
Бо про тебе блукають лише думи сумні.
Та на жаль я не можу тебе не любити,
Я оставлю  всі  спогади  зігріті в теплі.

Я завжди обнімаю тебе лиш думками,
І у  мріях  володію  тобою  на  жаль.
І цитую  слова  про  кохання  віршами,
Щоб сховати в очах своїх тугу й печаль.

В'яне серце моє  і  згорає  у  полум'ї,
В  тому  полум'ї, що  колись  запалив.
А в душі мерехтять струни, як ті промені,
Від  кохання, що  колись  ти  дарив!!!


Рецензии