Втрачене кохання

Вона уже не дзвонить і не пише,
А я втомився  від  її  мовчання.
Десь вітер лише пам'яттю колише,
А ніч  напоминає  про  існування.

Я  вже  давно  не  чую її сміху,
Не бачу посмішки яка мене лічила.
Вона  дарила  мені  тепло і втіху,
І посміхаючись нічого не  просила.

Я  так літав та опустились крила,
Що з нею виростали майже щодня.
Вона так близько до себе підпустила,
Що від кохання я п'янів, як від вина.

Остався  сам... шукаю я причину,
Хто виноватий більше, а хто прав.
І тільки пам'ять шепоче за плечима,
За те, що відпустив ти виноватий сам!!!


Рецензии